Малка Книжка за Компостирането – новата ни уеб книжка е вече е достъпна напълно безплатно! Основната идея на книжката е да бъде своеобразен наръчник, който да предоставя полезна и практична информация по забавен начин. Няма значение дали живеете в малък апартамент, сграда със споделен заден двор или къща с градина – има толкова много начини за комостиране, че се надяваме да ви помогнем да откриете вашия. Така че нека се заровим заедно в очарователния свят на почвата!

Огромно благодаря на Мадлен Зашева от Фондация Корен, която помогна безкрайно с нейните знания и опит по темата, както и на всички приятели, които са част от семейството на Aware Animals без които нищо от това не би било възможно!

От името на целия екип на Aware Animals ви желаем приятно четене!

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“ по програма „Творчески инициативи“.

Изключителните авторски права на тази електронна книга сa запазени
от автора и създателя на комикса © Aware Animals – Мира Петрова.

Моля, обърнете внимание, че този файл и/или печатната му версия са само за лична употреба! НЕ са разрешени продажба и/или търговска употреба на този файл/печатната му версия!

Ако споделите тази електронна книга в социалните мрежи, моля цитирайте авторския бранд © Aware Animals с таг и/или връзка към официалните му профили в социалните мрежи. НЕ редактирайте оригиналния текст и/или изображения!