Първата ни уеб книжка – Малка Kнижка за Рециклирането – вече е достъпна напълно безплатно! Основната идея на книжката е да бъде своеобразен наръчник, който да предоставя полезна и практична информация, както на тези, които тепърва се престрашават да започнат да рециклират и се чудят кои да бъдат първите им стъпки, така и на тези които са по-опитни, но пак биха могли да научат допълнителна полезна информация. Книгата разглежда подробно различните материали, от които повечето опаковки на пазара са направени, колко пъти може да се рециклира конкретният материал и колко енергия спестява това.

От името на целия екип на Aware Аnimals ви желаем приятно четене!

Изключителните авторски права на тази електронна книга сa запазени от автора и създателя на комикса © Aware Animals – Мира Петрова.

Моля, обърнете внимание, че този файл и/или печатната му версия са само за лична употреба! НЕ са разрешени продажба и/или търговска употреба на файла/печатната версия!

Ако споделите тази електронна книга в социалните мрежи, моля цитирайте авторския бранд © Aware Animals с таг и/или връзка към официалните му профили в социалните мрежи. НЕ редактирайте оригиналния текст и/или изображения!